Kul med musik

Det är verkligen så härligt med musik, och det är ju ännu härligare när man kan skapa sin egna musik. Det är ju väldigt givande och fint och se hur man kan sitta och spela på sina akustiska gitarrer och se vilken vacker musik som kommer ut. Det vill säga om man är duktig på det . 
Jag skulle verkligen vilja börja spela gitarr igen, började för länge sedan och det tyckte jag verkligen var väldigt kul och jag bodde bra av att sitta och försöka lära mig att spela.
Det är inte lika lätt som det ser ut men det är otroligt kul när man känner att man klarade det.

Det är givande

Ja det är verkligen som balsam för själen att sitta och plinka lite på en gitarr så det är något som skulle vara väldigt kul att ta upp igen. Har en gitarr som min man brukar sitta och spela lite på men jag har inte gjort det på väldigt länge men som sagt det kanske blir något som jag kommer att ta upp igen.

Det är under bart att lyssna till låtar som bara är med en akustisk gitarr det är på något sätt så enkelt och skönt att lyssna till. Det är sällan man tröttnar på att lyssna på det.
Ja alla intrumpet är ju underbara på sitt sätt och det vore ju underbart om man kunde spela fler instrument. Hoppas att jag kommer att kunna göra det någon dag.
När jag var liten spelade jag klarinett och det var också något som jag tyckte var väldigt treflit och det var kul när man kände att man lärde sig mer och mer. Men sen i tonåren så vart jag lite trött på det och slutade men det vore också kul att ta upp igen om man skulle ha möjlighet till det någon gång.